a
a

RI&E

Middels een risico-inventarisatie en –evaluatie (RI&E) worden alle arbeidsrisico’s op de werkplek in kaart gebracht. Door vervolgens verbetermaatregelen te formuleren en uit te voeren wordt de veiligheid op de werkplek vergroot. Elke werkgever met personeel is volgens de wet verplicht een RI&E uit te (laten) voeren.

SOORTEN RI&E’S

Voor diverse branches is er een branche-RI&E beschikbaar. Indien een bedrijf minder dan 25 medewerkers heeft kan de branche-RI&E worden uitgevoerd zonder toetsing door een hoger veiligheidskundige. Indien er meer medewerkers in dienst zijn of een ander RI&E-type wordt gebruikt, is toetsing wel nodig. Een branche-RI&E dekt echter niet altijd alle aanwezige risico’s binnen een bedrijf. Vanuit VCA wordt een VGM-RI&E verplicht gesteld. Met een RI&E van Veilig in bedrijf krijgt u een RI&E die op uw situatie is afgestemd.

MIDDELBAAR VEILIGHEIDSKUNDIGE

Bij Veilig in bedrijf bent u verzekerd van kwaliteit. Met de inzet van een middelbaar veiligheidskundige weet u zeker dat uw RI&E door een vakkundig persoon wordt uitgevoerd. Ook de toetsing door een hoger veiligheidskundige wordt volledig voor u verzorgd.

Wilt u eerst weten hoe u er voor staat? Vraag de gratis ARBOSCAN aan.
Vraag nu een CONTACT aan voor een RI&E.
Meer informatie over VCA.