a
a
Alexandra van Teeffelen - Miller

OVER MIJ

Als Middelbaar veiligheidskundige kan ik werken aan een veilige en prettige werkomgeving binnen organisaties. Met mijn Lean Green Belt en talent voor orde en structuur haal ik graag samen met een organisatie het beste uit hun processen. De kennis van organisatiekunde en veranderingsmanagement en de ervaring in kwaliteitsmanagement en arbeidsomstandigheden pas ik graag toe bij bedrijven die hier behoefte aan hebben. Mijn doel is om de ondernemer te helpen om zijn of haar doel te bereiken. En ik ben pas tevreden als de klant tevreden is.

Als adviseur mag ik steeds weer nieuwe bedrijven leren kennen, waarbij mijn ervaring en belangstelling vooral ligt bij MKB-bedrijven in metaal en techniek. Het bedrijf waar de eigenaar vaak de vakman is. Mijn ervaring binnen de machinebouw en metaalbewerking komt hier tot zijn recht.

Eerlijkheid en openheid vind ik belangrijk. Het moet voor de klant duidelijk zijn wat die kan verwachten. Ik vind dan ook dat de opdracht pas wordt afgerond als de klant tevreden is voor een vooraf afgesproken projectprijs.

Een veilige omgeving voor al uw vakmensen.

Alexandra van Teeffelen - Miller

Veilig in bedrijf.
Helder en integer.
“Alexandra heeft voor ons het VCA* systeem opgezet. Wij kwamen vlekkeloos door de audit heen! Ze heeft een praktische aanpak en geeft goede begeleiding.”
KH rail BV
“Zowel de RI&E als een blootstellingsonderzoek gevaarlijke stoffen heeft Alexandra voor ons verzorgd. Zij levert duidelijke rapporten en ze is altijd bereikbaar voor vragen.”
KGT BV
“Voor ons heeft Alexandra een nieuwe RI&E, TRA en interne audit gemaakt en helpt zij ons bij onze VCA vragen de afgelopen jaren. Ze is erg toegankelijk, vakkundig en behulpzaam. Er is een fijne samenwerking.”
Yvonne de Regt- van Kuijck
JADO Infra Techniek
“Ik heb met Alexandra contact gezocht om gezamenlijk een VCA systeem voor ons op te zetten. Deze samenwerking verloopt al die jaren zeer prettig; korte snelle lijnen en met goede resultaten als gevolg.”
Michel van Laar
Ooperon BV